Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی خسروتاج - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت - در گفت‌وگو با ایسنا، حمایت از کالا و خدمات ایرانی را رکن پویای اقتصاد کشور خواند و اظهار کرد: خطاب شعار امسال به هر سه قوا در کشور است و هر یک به نحوی باید در اجرای این شعار ایفای نقش کنند.

وی افزود: حمایت از کالای ایرانی همانند این است که بخواهیم تولید ناخالص داخلی را حمایت کنیم و اینجاست که نقش قانونگذاری،   سرمایه گذاری، پس انداز، میل به مصرف، مالیات بر ارزش افزوده، کیفیت و قیمت محصول دارای اهمیت خاص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطاب این شعار همگانی است و برای بعضی‌ها بیشتر و برای بعضی‌ها کمتر ایجاد مسئولیت می‌کند.

چالش‌های تحقق اهداف شعار سال

رئیس سازمان توسعه تجارت در تبیین مهمترین چالش در دستیابی به شعار امسال تاکید کرد: مهم‌ترین چالش در دستیابی به شعار حمایت از کالای ایرانی تفرق دیدگاه‌ها  و تشتت آرا در نحوه اجرا است، در اینکه باید از کالای ایرانی حمایت شود شکی نیست اما نحوه اجرا از دید صاحب‌نظران متفاوت و نیازمند ایجاد همگرایی است.

خسروتاج در بخش دیگری از صحبت‌های خود حرکت به سمت فرآوری و ایجاد ارزش افزوده بالاتر را گامی مهم در توسعه صادرات دانست و افزود: در سال گذشته اقدام جدی برای ارتباط بیشتر با نمایندگان مجلس صورت گرفت و جلسات متعددی برگزا شد که در نتیجه آن منابع خوبی، البته نه در حد انتظار، در نظر گرفته شده که امیدواریم به موقع در اختیار سازمان توسعه تجارت ایران قرار گیرد تا بتوانیم در جهت حمایت از تولید صادراتی به کار گیریم.

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت توسعه ای شدن سازمان متبوع خود را از دیگر موضوعاتی دانست که در سال گذشته دنبال شده اما هنوز به نتیجه نرسیده است و امید می‌رود که در سه ماهه اول سالجاری در راه خدمات رسانی بهتر سازمان توسعه تجارت، این معضل نیز از میان برداشته شود.

تاکید بر حفظ قیمت و کیفیت

وی ضمن با اهمیت خواندن خدمات میزهای کالایی و کشوری در سازمان توسعه تجارت گفت: نتیجه اقدامات میزهای کالایی بایستی منجر به ظرفیت سازی در بخش تولید صادراتی و حل مشکلات پیش روی صادرات کالاها شود و نتیجه اقدامات میزهای کشوری باید زمینه ساز توسعه بازار، متنوع کردن بازارهای صادراتی، چاره جویی و ارائه راه حل برای بازاریابی در بازارهای هدف شود.

خسروتاج همچنین بر ظرفیت سازی، نام و نشان محصولات  و برندینگ ملی، اهمیت و نقش آنها را در توسعه صادرات غیرنفتی تأکید کرد و گفت: با حرکت به سمت محصولات و خدمات خوش آتیه، صنایع خلاق و رشته‌های متکی بر منابع انسانی می‌توان از ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود در کشور استفاده بهتری داشت.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت راهکارهای حمایت از کالای ایرانی را علاوه بر انجام اقدامات فرهنگی، اطلاع رسانی و معرفی محصولات، در رشد و ارتقای کیفی محصولات و قیمت‌های رقابتی دانست که انتظار هر ایرانی از محصول تولید داخل است.

خسروتاج ادامه داد: سیاست‌های اتخاذی و فضای کسب وکار بایستی زمینه ساز رقابت و ارتقای شاخص‌ها در دو بخش کیفیت و قیمت باشد و سایر حمایت‌ها بایستی منجر به ارتقای این دو شاخص شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت در بخش پایانی صحبت‌های خود با تاکید بر اصلاحات ساختاری مورد نیاز در سازمان، تولید صادراتی براساس نیاز بازارهای هدف، ظرفیت سازی در بخش خدمات و صنایع خلاق، خلق فرصت‌ها و کسب‌وکارهای تجاری جدید، ارتباط بیشتر با صادرکنندگان و اخذ نظرات مشورتی آنها، برنامه‌ریزی برای دستیابی به اهداف کمی صادراتی و رصد آنها و تاکید براجرای پروژه‌های صادراتی متضمن اشتغال و فراوری محصولات خام را از برنامه‌های اساسی سازمان توسعه تجارت ایران در سال جاری دانست.

انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۰ درصدی اسکله مجتمع بندری نگین بوشهر

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از افتتاح پایانه اختصاصی صادرات و ترانزیت کالا در مجتمع بندری نگین بوشهر در نیمه دوم امسال خبر داد و گفت: اسکله این پایانه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد شکیبی‌نسب صبح امروز در نشست بررسی مشکلات صادرکنندگان مواد معدنی اجرایی شدن طرح‌های اقتصاد دریامحور را یکی از برنامه‌های استان بوشهر دانست و با اشاره به نقش مهم اداره کل بنادر و دریانوردی در این حوزه اظهار داشت: توسعه تجارت دریایی و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های بندری در اولویت قرار گرفته است.

وی مجتمع بندری نگین بوشهر را یکی از ظرفیت‌های مهم در عرصه خدمات بندری به فعالان اقتصادی و تجاری دانست و بیان کرد: با توجه به محدودیت فضا در محوطه بندر بوشهر، توسعه طرح‌های بندری به جزیره و مجتمع نگین انتقال یافته و زیرساخت‌های مهمی در زمینه خدمات بندری فراهم شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تحقق شعار جهش تولید با مشارکت بخش خصوصی و مردم را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: با روند پرشتاب جذب سرمایه‌گذاران به بندر بوشهر، نویدبخش رونق و اشتغال‌زایی بیشتر مجتمع بندری نگین است.

شکیبی‌نسب افزایش صادرات غیرنفتی و به‌ویژه مواد معدنی را در اولویت برنامه‌ها دانست و بیان کرد: با هدف شتاب‌بخشی به روند صادرات مواد معدنی از مجتمع بندری نگین بوشهر، قوانین و مقررات لازم وضع شده که شرکت‌های فعال در این حوزه ملزم به رعایت آن هستند.

وی پیشرفت 90 درصدی اسکله مجتمع بندری نگین بوشهر را مورد اشاره قرار داد و گفت: پایانه اختصاصی صادرات و ترانزیت مجتمع بندری نگین بوشهر بیش از 68 درصد و اسکله آن 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. انتظار می‌رود پایانه اختصاصی صادرات و ترانزیت مجتمع بندری نگین بوشهر نیمه دوم سال جاری به بهره‌برداری نهایی برسد.

شکیبی‌نسب با اشاره به افزایش ظرفیت صادرات مواد معدنی در مجتمع نگین بوشهر خاطرنشان کرد: با ساخت 2 پست اسکله موقت سالانه 1.6 میلیون تن مواد معدنی از مجتمع بندری نگین بوشهر به مقصد کشورهای کویت، امارات متحده عربی، قطر، هند و برخی از کشورهای آفریقایی صادر می‌شود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک
  • پیشرفت ۹۰ درصدی اسکله مجتمع بندری نگین بوشهر
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات گمرکات کرمانشاه
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات از استان کرمانشاه
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳